Träningsresa med ProFitnessCamps i Marbella!

Jag tänkte skriva lite om träningsresan jag var på i Marbella i oktober vilken var en av de bästa resor jag gjort i mitt liv och som jag tycker ALLA borde testa! Förutom all grym motivation, inspiration och kunskap man får med sig utvecklas man också mycket som person och lär sig extremt mycket om sig själv!

Då det nu var ett tag sedan jag var där har jag inte 100% koll på hur varje dag såg ut men är följer en snabb överblick på hur veckan i Marbella såg ut:

Dag 1: Efter flyg från Arlanda landade vi i Malaga där vi möttes upp av Alexandra Bring , Ida Warg, Ako Rahim, ”Trainer Seb”, Jonas Nordström & Rikard Rosvinge! Efter en välbehövlig lunch på hotellet bar det av till stranden för ett träningspass barfota i sanden för att sedan åka tillbaka till hotellet för middag! Ja det var grymt mycket käkande där!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 2: Klockan ringde 06:30, kl 7:15 var det nämligen dags för intervallträning i bergen! Det jag fasat mest för, löpning är inte min grej, men det gick förvånats vis bra! Grymt härlig utsikt och fantastisk soluppgång, livet kunde inte vara bättre efter det träningspasset! På eftermiddagen hade ytterligare ett träningspass så vi tränade teknik och överkropp på Mikes Gym!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 3: Denna dagen var det dags att träna lite ben. Vi delades in i två grupper och jag körde teknik på förmiddagen och en hemskt benpass på eftermiddagen! På kvällen hade vi föreläsning om kost! Väldigt intressant och det bästa tipset var nog att det inte finns något som är rätt eller fel då det är väldigt individuellt beroende på vilka målman har med sin träning eller vad just ens egna kropp klarar av och inte. Vad man därför ska göra är att prova sig fram, testa tex 3 – 4  veckor i taget att äta på olika sätt, skriv ner vad du äter och hur du mår varje dag så ser du snart vilket just din kropp mår bäst och blir piggast av 😉 Jaa det tar tid 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 4: Liksom dag två började denna dag innan solen hade gått upp, inga backintervaller dock utan nu var det Powerwalk/jogging längs stranden som gällde. Tidiga mornar men sååå värt det för att få uppleva den magiska soluppgången vid horisonten! Helt klart bättre än att ligga och sova bort livet, dock är sömn ett måste om man ska träna hårt och ja jag slarvar en hel del! Efter lunch denna dag bar det iväg till en lokal Crossfit box där vi lärde oss en hel del om återhämtning samt övade på chins och bänkpress. Passet avslutades sedan med en riktigt tuff Team-WOD! Efter middagen på kvällen lyssnade vi till en oförglömlig och grymt motiverande föreläsning om MÅL! Glädjetårarna var inte långt bort när vi fick träffa oss själva om 10 år =) BOoost!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 5: VILODAG! =D Aktiv vila kallar jag det! Yogaliknande övningar med Jonas Nordström, #Wabenation, med wabes och bollar fick träningsvärken sig en omgång! Frågan är ändå om inte det var det tuffaste passet för min del, HEMSKT stel är jag, har verkligen mycket att jobba på där! På eftermiddagen var det rehab för de som hade någon skada, väldigt lärorikt. Både Ako och Jonas var grymma och gav oss väldigt bra tips på hur vi ska jobba med våra skador eller förebygga skador. Jag själv har haft  lite ont i knäet och fick då veta att det antagligen berodde på att jag var stel i framsidan lår. TACK! Jonas för den informationen som jag aldrig fått av någon läkare/sjukgymnast tidigare som i stället har get mig massa onödiga styrkeövningar för knät som redan är tillräckligt tränat! För er som har problem med ländryggen kan jag meddela att ni antagligen är för spända i  muskeln Soas som ni enkelt kan mjuka upp genom att trycka en boll mot magen strax ovanför ljumsken bredvid bäckenbenet, googla det 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 6: Efterlängtade HINDERBANAN på Mikes Gym i Marbella! Helt klart värt ett besök om ni ska till Marbella någon gång! Det är nog den största utmaningen jag tagit mig igenom, 1 h och 37 minuter tog det men runt tog vi oss jag och JB hand i hand över mållinjen hahaha! Det var verkligen blod, svett och tårar och MASSA blåmärken för min del! GRYMT SKOJ!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 7:   Vi startade denna morgon med ett magpass på hotellets gym! Jag va inte piggast denna dagen då jag råkat unna mig lite för mycket vin kvällen innan haha alkohol och träning går INTE ihop… men men ibland får man synda! På eftermiddagen var det dags för sista utmaningen, träning/tävling på stranden, här tog vi verkligen ut de sista krafterna som fanns kvar i kroppen efter en lång vecka! Men shit vilken underbar känsla efteråt! Har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv som på bilden när jag har JB på mina axlar i vattnet! Sann glädje & extrem lycka! Endorfiner! =D

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dag 8: Dags för hemfärd efter frukost, njöt verkligen av min sista chiapudding vid polen på Hotel Aloha Hill Club!

frulle

Boka din resa här>> http://profitnesscamps.se/

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s